Skip to main content

Vilmar NV

Real Estate
Startpagina
Over ons
Contact opnemen
Siteoverzicht
Aanmelding lid

PROJECTONTWIKKELAAR EN BOUWPROMOTOR

Dit bouwbedrijf spitst zich met haar investeringsvennootschap toe op de promotie van bouwprojecten. Als onafhankelijk projectontwikkelaar kopen wij zelf bouwgronden alsook investeren wij in kleine tot middelgrote vastgoedprojecten. Vilmar is eenprojectontwikkelaardie zich richt naarduurzame woningbouw, met aandacht voor kwalitatieve architectuur en oog voor energiebewust bouwen.

Levenslang wonen

Het ontwerp onze projecten houden rekening met de principes van ‘levenslang wonen’ van de gelijknamige ontwerpgids van het platform Wonen van Ouderen. De appartementen zijn geschikt voor een brede waaier van mensen (groot, klein, jong, oud, moeders met kinderwagens, rolstoelgebruikers, mensen met krukken,…).

Er is in de eerste plaats rekening gehouden met de criteria die invloed hebben op de ruwbouw zoals: grotere afmetingen van gangen en ruimtes; ruime draaicirkels; toegankelijkheid toilet voor rolstoelgebruikers; aangepaste draairichting en positionering van deuren; minimale niveauverschillen; inloopdouches; bredere deuren, …

Deze criteria zijn achteraf moeilijk of zelfs niet meer aan te passen en zouden een grote meerkost betekenen voor de bewoner in geval van invaliditeit (grote verbouwing of verhuizen). Criteria die invloed hebben op de inrichting kunnen door de koper van de woning bewust wel of niet gevolgd worden. De woning kan in ieder geval op elk moment worden aangepast om aan alle eisen voor rolstoelgebruikers te voldoen.

 

Contact opnemen

Vilmar NV

Johan Santens

Tivolistraat 133

9700 Oudenaarde

(055/30.33.28
Ê055/31.02.73

GSM 0495/27.77.57